avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... abilitare serviciu extern ssm
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

abilitare serviciu extern ssm

Sunt absolvent al Universitatea Lucian Blaga Fac. de drept-licentiat in drept studii universitare de lunga durata
Masterand in securitate sanatate si relatii de munca fac de inginerie Herman Oberth
absolvent al curs postuniversitare de Evaluator de Risc
vechime 7 ani in securitatea muncii

doresc sa infintez o Intreprindere individuala ca Serviciu extern de prevenire si protectie

Intrebare; conf. art.50 din HG1425& 955?2010 intrunesc conditiile de abilitare?

Va multumesc
Cu stima Sorin

Cel mai recent răspuns: Catabote , utilizator 09:46, 20 Noiembrie 2011
La registru comertului nu veti intampina nicio opreliste pentru a va inmatricula intreprinderea individuala. Ar fi bine sa cereti relatii de la inspectoratul teritorial de munca din judetul Dvs. unde functioneaza o comisie de abilitare a serviciilor externe de prevenire si protectie si de avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca care trebuie sa va autorizeze activitatea. Referintele va recomanda pentru a obtine aceasta autorizare. Detalii infiintare intreprindere individuala aici:
[ link extern ] !
Nu, n-ai cum, Sorin. Am fost in aceeasi situatie cu tine (absolvent Stiinte Economice) si a trebuit sa fac si Politehnica, studii de licenta. In conditiile vechii legislatii, abrogata in 2006 (L. 90/96, NGPM / 2002), n-ar fi fost nicio problema. Cit despre infiintarea intreprinderii individuale (te-as intreba de ce nu PFA?!), e simplu, la ORC din judetul tau, cu cererile si declaratiile completate (le descarci de pe www.onrc.ro / persoane fizice) plus 250 - 270 RON; dar nu te vei putea abilita ca Serviciu Extern de Prevenire si Protectie, la ITM, conf. HG 1425 / 2006, modificata si completata cu HG 955 / 2010.
Catalin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerificat de abilitare ssm sorincristea13 sorincristea13 doresc sa ma abilitez ca serviciu extern de prevenire si protectie am depus dosarul la itm si mi-a fost respins posed diploma de master in securitate ... (vezi toată discuția)
Pfa Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,revin cu o intrebare si anume: daca am cursul de 80 ore in SSM si lucrez cu norma intreaga la o firma,pot sa ma autorizez ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Servicii ssm IMAGINE28 IMAGINE28 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti daca pot presta serviciul de sanatate si securitate in munca pentru o companie fiind PFA. Mutumesc. (vezi toată discuția)