avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-datorie prescrisa
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-datorie prescrisa

ce se poate intimpla cu o persona care urmeaza afi executata silit dar nu detine nimic in proprietate si nu are nici servici implicit salariu?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kamy_dani , utilizator 19:59, 7 Ianuarie 2011
Cu persoana debitoare..mai nimic. In aceasta situatie executarea silita inceteaza cf.prev.art.371 indice 5 lit.b din cpc.
Depinde cine este creditorul care va executa.
Daca executarea este pentru o creanta bugetara, veti fi urmarit timp de 5 ani, si orice venit sau bun inscris la finante va fi supus executarii.
Daca este o creanta de alt tip, (bancar) termenul de prescriptie este de 3 ani.
Deocamdata nu sunteti solvabila si nu au ce sa va faca.
este un credit la o banca cu o suma 1000 ron[10000000] lei vechi pe care dtorita disponibilizarii nu i_am mai putut achita.va multumesc.
Cand ati platit ultima rata?
S-a inceput deja executarea, sau baniuti ca o sa vina?
ultima rata s_a platit in iunie 2007 dar cei de la [editat] imi tot trimit acasa tot felul de hirtii in care ma ameninta cu executarea si imi dau si un numar de dosar de executare silita dar pe portalul instantelor de judecata nu apar ca s_ar cere executarea ca debitor.va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Un nou termen de prescriptie? yllena yllena buna ziua, va rog daca puteti sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: am o creanta la o pers. fizica devenifa certa in 2007. in anul 2008 acesta a inceput ex, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie creanta - titlu executoriu ! DAMIS DAMIS Dragii mei ! Va rog sa ma luminati si pe mine cu privire la o creanta reprezentand lichiditati si care a fost consfiintita prin act notarial (intre doua ... (vezi toată discuția)