avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-datorie prescrisa
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-datorie prescrisa

ce se poate intimpla cu o persona care urmeaza afi executata silit dar nu detine nimic in proprietate si nu are nici servici implicit salariu?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kamy_dani , utilizator 19:59, 7 Ianuarie 2011
Daca nu s-a inceput nici un act de executare pana acuma, iar ultima plata a fost in iunie 2007, datoria s-a prescris in iunie 2010.
Daca va incepe acuma o executare din partea recuperatorilor, formulati contestatie la executare pe motiv de prescriere a datoriei.
va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou termen de prescriptie? yllena yllena buna ziua, va rog daca puteti sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: am o creanta la o pers. fizica devenifa certa in 2007. in anul 2008 acesta a inceput ex, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie creanta - titlu executoriu ! DAMIS DAMIS Dragii mei ! Va rog sa ma luminati si pe mine cu privire la o creanta reprezentand lichiditati si care a fost consfiintita prin act notarial (intre doua ... (vezi toată discuția)