avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Regulamentul CE 561/2006
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Regulamentul CE 561/2006

am o intrebare: care este parerea voastra cu privire la regulamentul CE 561/2006, capitolul I, litera "g"?
Respectiv: un autovehicul cu numere provizorii, care circula pe teritoriul european, intra sub incidenta acestui regulament?

Alte discuții în legătură

Autorizatie provizorie de circulatie dupa inmatriculare g_honorius g_honorius As avea si eu o intrebare: Am cumparat recent un Logan. Pentru inmatriculare am vorbit cu o persoana de la dealer care se ocupa cu inmatriculari si o face ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie de circulatie laur007 laur007 Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva: este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)