avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... salariu membru fondator
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

salariu membru fondator

Buna ziua,

Ma interesa sa stiu cu siguranta daca un membru fondator al unui ONG poate fi si salariat al acelui ONG. Mai precis daca presedintele asociatiei (care este si membru fondator) poate fi platit pentru alte activitati decat cele de presedinte: traduceri, training, promovare etc?

De asemenea, taxa de inscriere la cursurile organizate in cadrul ong-ului sunt considerate ca venituri din activitati economice? Mentionez ca participantii la aceste cursuri nu sunt membrii ai asociatiei.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
ana512, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 22:48, 11 Februarie 2011
orice persoana, indiferent ca este membru sau nu, poate fi angajata si remunerata pe baza unui contract de munca sau a unui contract de colaborare ;)

taxele provenite din activitati economice sunt venituri din activitati economice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pentru activitati fara scop lucrativ? catadiac2 catadiac2 Un club sportiv incheie un contract cu un alt ONG, avand ca obiect organizarea de cursuri sportive pe propietatea acelui ONG. Modelul de contract este pe ... (vezi toată discuția)
Srl membru fondator ong eudia eudia sunt administratorul unic al unui SRL si doresc sa deschid un ONG in care vreau ca membrii fondatori sa fie: SRL -ul, eu si inca o persoana. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Autofinantarea ong este obligatorie prin lege? Nicoleta12 Nicoleta12 Buna seara, Nicoleta este numele meu si sunt membra a unei organizatii tip ONG. As vrea sa stiu daca membrii inscrisi ai unei astfel de organizatii ar trebui ... (vezi toată discuția)