avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ajustare de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ajustare de tva

Va rog, daca cineva ma poate ajuta in urmatoarea situatie :am o firma care este platitoare de tva si a construit o cladire in regie proprie din 2008 dar inca nu s-a receptionat ,iar acum doreste sa inchida firma .Pentru toate cumpararile s-a dedus tva . Am inteles ca se face o ajustarea de tva care se prinde in decont.Va rog sa-mi dati mai multe explicatii pentru ca nu am mai avut asa ceva . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Tva apartamente vechi george1964 george1964 in 2008 m-am inregistrat ca persoana fizica platitoare de tva si am construit un bloc de apartamente (pe care l-am receptionat in 2008), din care pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva cladire proprie inchiriata partial  lazarovici alina lazarovici alina in anul 2008 s-a facut receptia finala la o cladire constructie proprie. In cursul aceluiasi an am inchiriat in luna iulie 2008 17% din valoarea cladirii in ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sau fara tva deacroxana deacroxana Conform Codului Fiscal un apartament este considerat nou pana la data primei ocupari. De aici ar rezulta ca daca pe urma vrem sa vindem apartamentul se poate ... (vezi toată discuția)