avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Buna ziua!As dori sa stiu daca dupa cei 2 ani de concediu de maternitate se poate acorda somaj daca imi dau demisia de la locul de munca,contractul fiind suspendat pe perioada concediului?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:53, 7 Ianuarie 2011
Daca va dati demisia nu beneficiati de somaj
si ce pot face?ce alternative am?
Beneficiati de indemnizatie de somaj numai daca va inceteaza CIM cu unul din urmatoarele articole din Codul muncii: art. 31 alin. (4.1), art. 56 lit. b), e), f), h) şi j), art. 61 lit. c) şi d), art. 65 alin. (1), art. 94 alin. (4).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj alexia26 alexia26 am fost in concediu de crestere copil pana la 27 noiembrie 2010. apoi m-am angajat secretara la un cabinet pana in prezent. nu am intrerupere pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Cu ce articol trebuie sa inceteze cim pentru a beneficia de somaj? lolomi lolomi Cu ce art din codul muncii, pot sa imi inchei cartea de munca ca sa pot beneficia de somaj. Art 56 si 61 nu sunt valabile pt mine. (vezi toată discuția)
Somaj Viviana Savulescu Viviana Savulescu daca un salariat isi da demisia ? mai are dreptul la indemnizatie de somaj? (vezi toată discuția)