avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Politia locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Politia locala

Mai este valabil pentru Politia Locala 1 post la 1000 locuitori, asa cum prevedea OUG 63/2010 pentru Politia Comunitara? Personalul politiei locale se preia de la Politia Comunitara, dar, fiind institutie nou infiintata, se mai pot face angajari?
Cel mai recent răspuns: mamasitas , utilizator 12:19, 9 Ianuarie 2011
Potrivit art. 4 alin. 4 din Legea nr. 155/2010 privind politia locala, " Modul de organizare, structura funcţionalã, statul de funcţii, numãrul de posturi şi categoriile de personal încadrat, normele de înzestrare şi consum de materiale ale poliţiei locale se stabilesc prin regulamentul de organizare şi funcţionare, elaborat pe baza Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a poliţiei locale".
Ramane in vigoare structura care s-a aprobat in conf. cu OUG 63/2010, organizarea Politiei Locale se face in conditiile stabilite.
In conf. cu Oug 109/2010 se prelungeste sistarea ocuparii posturilor vacante din autoritatile publice , pana la 31.12.2011, cu exceptia incadrarii a 15% din posturile ce se vor vacanta.
Nu exista nicio reglementare vs de institutiile care se reorganizeaza in anul 2011, asadar nu se pot face concursuri.
Singura posibilitate ramane transferul, detasarea, etc.
Si e vorba de reorganizarea politiei comunitare in politie locala...#-o
La primaria la care lucrez tocmai s-a organizat concurs de ocupare a unui post de politist comunitar intrucat ocupantul renuntase,plecand in strainatate.A fost angajat un copil de 23 de ani ,-nu prin transfer sau detasare -si fara ca acesta sa aiba macar un contracandidat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale? dan  constantinescu dan constantinescu va rooog. stie cineva , a fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale ? legea spune ca la 1 ianuarie 2011 se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform oug 80/2022, de la 1 iulie se suspenda organizarea ... vasea_13 vasea_13 Buna ziua. Conform OUG 80/2022, de la 1 iulie se suspenda organizarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi libere, cu anumite exceptii. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)