avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor conditii vatamatoare pentru functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor conditii vatamatoare pentru functionari publici

Va rog sa ma ajutati cu acordarea in 2011 a sporului de cond vatam conf art. 21 din Lg 284/2010. In 2010 am beneficiat de acest spor conf. Lg 330/2009 printr-un regulam. al ordonat. princ. de credite si aprobat de MMSF si MFP. Cum se procedeaza in ian. 2011? Il pastram si il majoram cu 15%?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lani , utilizator 10:53, 14 Ianuarie 2011
sporul se va acorda si in 2011, in procentul stabilit in 2010, dar modalitatea concreta nu v-o pot spune deoarece nu s-a stabilit formula de calcul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii vatamatoare dumi32 dumi32 Va rog sa ma ajutati cu acordarea in 2011 a sporului de cond vatam conf art. 21 din Lg 284/2010. In 2010 am beneficiat de acest spor conf. Lg 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamatoare Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti cum se procedeaza in cazul sporului pt cond vat? Care este procedura actuala cf. Legii 330/2009? Este diferita din pct. meu de vedere pt ... (vezi toată discuția)
Noul salariu cartala cartala ma poate ajuta cineva cu noua lege a salarizarii, ce salariu ar avea un inspector principaL 3 cu 3 ani vechime, ultima incadrare de 820 lei ???incepand cu ... (vezi toată discuția)