avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie proces verbal garda financiara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie proces verbal garda financiara

Am de facut contestatie la un proces verbal incheiat de garda financiara in urma unui control efectuat si nu stiu cui sa o adresezmesc
Multu
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:35, 7 Ianuarie 2011
Judecătoriei sau Tribunalului în functie de proces verbal, daca stabileste o contraventie sau o masura administrativa.
daca este doar proces verbal de contraventie (si nu act administrativ ce poate fi contestat cf art.205 CPF) contestatia se depune la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot contesta un raport itm augustin39 augustin39 unde se poate depune o contestatie al unui raport facut de itm in urma unui control facut in urma unei sesizari al unui angajat cu privire la unele neregulila ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Contestare pv control itm ela15 ela15 In urma unui control din partea ITM s-a intocmit un proces-verbal de control si un pv de constatare si sanctionare a contraventiilor. Care-i procedura de ... (vezi toată discuția)