avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... termen pentru certificatul fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

termen pentru certificatul fiscal

As dori sa stiu , care este termenul limita de eliberarea unui certificat fiscal, de la data solicitarii.V MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 07:46, 8 Ianuarie 2011
Cererile de eliberare a certificatului de atestare fiscală pentru persoane juridice se soluţionează în maximum 5 zile lucrătoare de la înregistrare, cu excepţia celor formulate de contribuabilii care au sedii secundare înregistrate la alte organe fiscale, care se vor soluţiona în maximum 10 zile lucrătoare de la înregistrare.
Cererea de eliberare a certificatului de atestare fiscală pentru persoane fizice se soluţionează în maximum 5 zile lucrătoare de la înregistrare.
Doar ca, in cele mai multe cazuri, acestea se elibereaza in aceeasi zi sau in urmatoarea, in unele cazuri cu plata unei taxe de urgenta (depinde de regulamentele proprii ale fiecarei unitati).
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal calytul calytul in cat timp se elibereaza certificatul fiscal unde scrie si ce articol? (vezi toată discuția)
Certificat fiscal ContSters4579 ContSters4579 ...ce parere aveti...se vinde un imobil prin lichidator numit de tribunal pentru o societate in faliment...la aceasta vinzare este nevoie de prezentarea ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal cona_dumitru cona_dumitru Buna ziua,sunt din Constanta si am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute.Trebuie sa facem o succesiune urgent si imi trebuie un certificat fiscal.Stie ... (vezi toată discuția)