Buna ziua.Am si eu o mare nelamurire si anume :sunt casatorita din anul 2000,in urma casatoriei a rezultat un copil.Inainte de a ma casatori locuiam in apartamentul meu personal pe care ulterior l-am inchiriat.Actualul meu sot a mai fost casatorit avand un copil din prima casatorie la care plateste pensie alimentara.Inainte de casatoria noastra cu 1 luna el si-a luat un apartament ,care in contractul de proprietate este trecut necasatorit.Relatia noastra a inceput sa scartie din cauza unei anumite persoane care a intervenit in viata lui.Mentionez ca impreuna am inceput o casa la periferia orasului.Intrebarea mea este in cazul in care ma voi decide sa divortez cum se vor imarti aceste bunuri mentionand ca el are un copil din prima casatorie.Ma macina aceste ganduri mai ales ca de anii de zile nu mi-am cumparat nimic si am investiti in case.Va multumesc celor care imi vor raspunde si sper sa ma linistesc si sa i-au o decizie cat mai curand pentru linistea mea si a copilului meu.
apartamentul e al dvs si va ramane, apartamentul pe care l-a cumparat, ramane al lui.. ce imbunatatiri ati adus pe perioada casniciei acestor apartamente se pot compensa. veti imparti doar casa inceputa, valoarea ei. copiii nu au dreptul deocamdata la bunurile parintilor, nu intra in discutie la partaj
Partaj,divort
bitzic22
buna ziua.am o nelamurire,soacra mea,casatorita de mai bine de 20 ani se cearta cu sotul ei.acesta o agreseaza fizic atat pe ea cat si pe cumnata mea, le ... (vezi toată discuția)