avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantia materiala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantia materiala

Lucrez ca sofer de tir la o firma,iar la angajare m-i sa spus ca trebuie sa constitui o garantie de 2000 euro intr-un an.La fiecare plecare in cursa m-i sau oprit sume de bani din diurna fara sa-mi fie eliberata chitanta si sa bage banii intr-un cont asa cum spune legea. Cum pot dovedii ca mi-au fost oprite sume de bani pt garantie? Este legal ca diurna sa fie platita la kilometru efectuat ?

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale - diurna si salar - sofer tir comunitate ionutzungureanu78 ionutzungureanu78 Buna ziua In luna martie 2014 cautand loc de munca ca sofer profesionist am raspuns unui anunt din ziarul local (Bacau) in care se cauta sofer de tir pe ... (vezi toată discuția)
Garantiile ce nu se mai recupereaza de la firme alinmihut alinmihut buna as dori sami spuneti si mie cum se procedeaza cind iti dai demisia de la o firma ca sati mai primesti garantia inapoi??? pentru ca noua cind ne retine ... (vezi toată discuția)
Oprire bani diurna rabacornel rabacornel Buna ziua. In luna septembrie m-am angajat ca sofer pe comunitate incepator la o firma. Am semnat un contract pe 2 ani in care am fost de acord sa mi se ... (vezi toată discuția)