avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drept la indemnizatie somaj daca esti masterand
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drept la indemnizatie somaj daca esti masterand

Buna ziua,

contractul de munca inceteaza prin vacantarea locului de munca. Sunt indeplinite conditiile pentru obtinerea indemnizatiei de somaj. Dar faptul ca esti masterand fara taxa poate influenta acordarea ajutorului de somaj?
Cel mai recent răspuns: mihaelaaonei , utilizator 09:17, 8 Ianuarie 2011
daca sunteti absolvent de master va puteti depune actele ptr somaj fara probleme
Daca deveniti somer prin incetarea unui contract individual de munca beneficiati de indemnizatie de somaj chiar daca sunteti cursant la master.
multumesc, asa ma gandeam si eu, ca daca s-a cotizat la fondul pt.somaj in calitatea de salariat nu are importanta ca urmezi cursuri master fara taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj si studii post universitare kenzokent kenzokent Buna ziua, Am o intrebare, pot sa ma inscriu la master, si in acelasi timp sa fac si dosarul pentru somaj ? Astept raspuns, si eventuale ... (vezi toată discuția)
Se acorda indemnizatie de somaj daca urmezi o forma de invatamant? larisarazvan larisarazvan Buna ziua in situatia in care imi inceteaza raporturile de munca cu un angajator, pot sa beneficiez de indemnizatie de somaj daca ma inscriu sa urmez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj lexi lexi Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu daca in cazul in care urmez cursurile unei forme de invatamant (master, zi), dar am lucrat timp de 1 an si 3 luni, am ... (vezi toată discuția)