avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copiii pot fi martori la divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copiii pot fi martori la divort?

Cum pot proceda ca fiul meu de 21 ani sa fie martor intr-un proces de divort?Am inteles ca nu se primesc copii ,dar el nu este minor si a suferit ca si mine de la tatal lui batai ,a suferit fizic si psihic si nu am un martor mai bun ca el .Ajutati-ma si spuneti-mi daca este vreo iesire ca el sa ma apere.multumesc
Nu, in procesul de divort nu se accepta marturia descendentilor, insa a altor rude, si chiar a parintilor dvs. se accepta.
Copii =descendentii nu pot fi martori in procesele de divort ale parintilor lor.
Pot fi insa martori in procesele de divort rudele si afinii pana la gradul 3 inclusiv.
sigur gasiti pe cineva care sa cunoasca despre bataile pe care le suportati! nu este necesar sa fi fost de fata, ajunge daca v-ati plans dvs persoanei respective de violenta pe care o suportati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori ContSters221828 ContSters221828 In procesul de divort pot fi martori parintii? (vezi toată discuția)
Martor divort ALBERTO58 ALBERTO58 pot fi citati ca martori in dosarul divort parintii? art 315 CPC ,alin 1,prevede acest lucru? (vezi toată discuția)
Rude de gradul i martori la divorț Maruscuta Maruscuta La procesul de divorț parata poate pune ca martor pe fratele ei? (vezi toată discuția)