avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... girant car
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

girant car

buna seara! o colega a girat pe cineva la car. acea persoana nu a mai platit si chiar nu mai are nici salariul intreg deoarece este impartit altor banci la care nu a mai platit.am inteles ca si a dat acordul sa i opreasca tot ce se poate...pe adeverinta de girant initial i s a comunicat o suma de 10000lei iar acum cand a cerut copie a observat ca este o suma de 25000leide care nu stia iar suma in cifre si litere nu este scrisa de ea. pe adeverinta este specificat ca retinerile se fac in baza art 1662 cod civil. poate face car proprire pe salariu sau trebuie sa aiba acordul ei implicit al firmei la care lucreaza?multumim

Alte discuții în legătură

Adeverinta de girant incompleta ivalentin ivalentin Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)
Girant al unui imprumut car annaliax annaliax Buna ziua. In decembrie 2009 am girat (ca al doilea girant, primul fiind sotul ei) o prietena la CAR-ul din cadrul societatii unde lucrez, aceasta prietena ... (vezi toată discuția)
Girare car cornea-catalin cornea-catalin buna ziua, am girat un coleg la un CAR care nu si-a achitat ratele si acum mi se opreste pe statul de plata o suma de aproximativ 1000 ron. Si colegului meu i ... (vezi toată discuția)