avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girare CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girare CAR

buna ziua, am girat un coleg la un CAR care nu si-a achitat ratele si acum mi se opreste pe statul de plata o suma de aproximativ 1000 ron. Si colegului meu i se opreste o suma de 450 ron, avand in vedere ca mai are o proprire. intrebarile sunt:
-cum imi pot recupera sumele platite ca girant?
- daca mai am un CAR la care platesc o rata de 400 ron si mai am si o rata la casa de 1200 ron, eu nu pot achita toate acestea, salariul meu fiind de 2500 ron.cum pot proceda sa mio se opreasca mai putin la girarea CAR colegului meu? multumesc!

Alte discuții în legătură

Anulare contract girant MCC MCC Am girat o colega de serviciu pentru obtinerea unui imprumut de la un CAR. X-(Am constatat ca ne-a inselat, atat pe noi, cat si Car-ul, deoarece nu ne-a spus ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de girant incompleta ivalentin ivalentin Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)
Girant al unui imprumut car annaliax annaliax Buna ziua. In decembrie 2009 am girat (ca al doilea girant, primul fiind sotul ei) o prietena la CAR-ul din cadrul societatii unde lucrez, aceasta prietena ... (vezi toată discuția)