AM DEPUS ACTE DE ANGAJARE LA SC [editat] SRL :CI,PERMIS CONDUCERE,ADEVARINTA DE LA PRIMARIE,CAZIER ,ADEVERINTA MEDICALA,DIPLOMA DE STUDI.CU SEDIUL IN RAMNICU VALCEA.AM PLATIT PRIN [editat] 100 LEI COMISION PE NUMELE UNEI PERSOANE [editat].ACESTEA FIIND TRIMISE PE DATA DE05-11-2010.PE DATA DE 05-01-2011 AM PRIMIT FACTURA DE LA [furnizor telefonie] PRECUM CA AM DE PLATA .LA ACEASTA AM SUNAT UN OPERATOR [furnizor telefonie] SPUNANDUI CA NU AM OPTAT PENTRU ABONAMENT SI NICI NU AM FOST CONTACTAT PENTRU INCHEIEREA ACESTUIA.IN URMA DEPUNERI UNEI RECLAMATI LA [furnizor telefonie] AM CERUT SI LISTINGUL ACELUI NR.AM LUAT SI AM SUNAT NR. LA CARE O PERSOANA A RECUNOSCUTCA [editat] AR FI SUNATO DE PE ACEL NR. CE AS PUTEA FACE IN ACEST CAZ
Sincer nu stiu din ce oras esti dar si sotul impreuna cu vreo trei colegi a luat asa numita teapa de la acest individ .Acum nu stiu daca tie ti-au venit actele inapoi .Atunci nu inteleg cum a facut abonament.Si sincer as fii interesata unde trebuie depusa plangerea penala in orice oras sau trebuie neaparat la Ramnicu Valcea?Oare se va termina cu teparii astia vreodata?
Înselãciune
george_cretulescu
Buna ziua.
Intampin o problema serioasa.
Am luat o teapa pe net.
Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva.
El acum nu ... (vezi toată discuția)