avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... AM DEPUS ACTE LA O FIRMA DE PLECARI IN AFARA SI M-AM ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

AM DEPUS ACTE LA O FIRMA DE PLECARI IN AFARA SI M-AM TREZIT CU ABONAMENT MOBIL

AM DEPUS ACTE DE ANGAJARE LA SC [editat] SRL :CI,PERMIS CONDUCERE,ADEVARINTA DE LA PRIMARIE,CAZIER ,ADEVERINTA MEDICALA,DIPLOMA DE STUDI.CU SEDIUL IN RAMNICU VALCEA.AM PLATIT PRIN [editat] 100 LEI COMISION PE NUMELE UNEI PERSOANE [editat].ACESTEA FIIND TRIMISE PE DATA DE05-11-2010.PE DATA DE 05-01-2011 AM PRIMIT FACTURA DE LA [furnizor telefonie] PRECUM CA AM DE PLATA .LA ACEASTA AM SUNAT UN OPERATOR [furnizor telefonie] SPUNANDUI CA NU AM OPTAT PENTRU ABONAMENT SI NICI NU AM FOST CONTACTAT PENTRU INCHEIEREA ACESTUIA.IN URMA DEPUNERI UNEI RECLAMATI LA [furnizor telefonie] AM CERUT SI LISTINGUL ACELUI NR.AM LUAT SI AM SUNAT NR. LA CARE O PERSOANA A RECUNOSCUTCA [editat] AR FI SUNATO DE PE ACEL NR. CE AS PUTEA FACE IN ACEST CAZ
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 22:03, 11 Ianuarie 2011
Depuneti plangere penala la politie pentru inselaciune.
Sincer nu stiu din ce oras esti dar si sotul impreuna cu vreo trei colegi a luat asa numita teapa de la acest individ .Acum nu stiu daca tie ti-au venit actele inapoi .Atunci nu inteleg cum a facut abonament.Si sincer as fii interesata unde trebuie depusa plangerea penala in orice oras sau trebuie neaparat la Ramnicu Valcea?Oare se va termina cu teparii astia vreodata?
Va rog sa respectati regulamentul de postare: fara mesaje din majuscule si fara identificarea unor persoane sau entitati. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciunea si inregistrarile camerelor de supraveghere mariusmarian mariusmarian Buna ziua O persoana ma inselat pe internet. Am depus plangere,politia a scos probe video de la camerele de la intersectie. In probele video,se vede cum o ... (vezi toată discuția)
Inselaciune schimb obiecte george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. In urma cu 5 zile am convenit cu o persoana sa face schimb prin curier. Eu am trimis un [editat] telefon origina, ... (vezi toată discuția)
Înselãciune george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Intampin o problema serioasa. Am luat o teapa pe net. Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva. El acum nu ... (vezi toată discuția)