avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM unic 2011-2014
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM unic 2011-2014

Buna! Poate cineva sa-mi spuna punctual care sunt modificarile aduse de CCM-ul nou, in afara de salariul minim si coeficientii de ierarhizare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 8 Ianuarie 2011
Asta nu o poate spune decat textul CCMUN. Ce s-ar putea spune in plus?

Trebuie sa abordati ceva concret atunci cand puneti o intrebare.
Am abordat problema cate se poate de concret, avand in vedere ca CCM-ul unic national pe 2011-2014 este acelasi cu cel din 2007-2010, cu cateva modificari...am vrut doar sa stiu care sunt acele modificari, poate cineva le-a depistat si nu trebuie sa mai compar eu textele; doua dintre modificari sunt cu privire la salariul minim si la coeficientii de ierarhizare....mai sunt si altele?

Cand va aparea varianta oficiala a acestui CCMN , atunci se pot deăista si alte modificari daca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti de ierarhizare salariala mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt coeficientii de ierarhizare salariala la 31.03.2011 (mai exact care este salariul mimim pe economie pentru ... (vezi toată discuția)
Salarii / ianuarie 2011 florentina_2010 florentina_2010 Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe unitate crimson crimson [quot]Noul contract de munca la nivel national (CCM) prevede ca personalul incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire o reprezinta studiile ... (vezi toată discuția)