avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... APIA - Functionarii au gresit ! Ce pot sa fac ?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

APIA - Functionarii au gresit ! Ce pot sa fac ?

Este vorba despre sprijinul financiar pentru agricultura de care nu am mai beneficiat deoarece functionarii care au procesat documentatia au gresit . Dupa numeroase apeluri la APIA , insistente si milogeli , am primit o instiintare din care redau esentialul : "conform adeverintei eliberata de primarie , terenul nu a fost pozitionat corect in cadrul blocului fizic" . Centrul local APIA recunoaste verbal ca terenul exista si a fost cultivat , dar cand e vorba de bani, functionaruii ridica din umeri . Care credeti ca este forma , solutia care sa duca la remedierea acestei situatii ?
Cel mai recent răspuns: lcepan , utilizator 14:00, 9 Ianuarie 2011
Buna seara !
Nu inteleg din post a cui e vina ( angajatii APIA sau ai primariei) !?!
Nici eu nu inteleg !!!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excludere la plata apia - spetã Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. [b]Am o spetă cu element de noutate dacă a mai întâlnit cineva sau îşi poate exprima părerea.[/b] Un justitiabil a fost exclus de către ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata nu stim ce sa mai facem telecomanda telecomanda Un apropriat al familiei mele DAMIAN are urmatoarea speta : Detine mostenire dupa urma tatalui sau un teren agricol de 2 ha. intr-o comuna langa Slobozia. ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverința de rol Willy1954 Willy1954 Poate primarul unei localități sa interzică aparent funcționarului primăriei eliberarea unei afeverinte de rol pentru APIA,invocând faptul ca nu a fost ... (vezi toată discuția)