avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Model de statut a unei asociatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Model de statut a unei asociatii

Va rog frumos sa imi trimiteti pe mail un model de statut si act constitutiv al unei asociatii ale crescatorilor de animale.Va multumesc anticipat!
e-mail:raul95b@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 9 Ianuarie 2011
Este un document prea stufos ca sa fie publicat.
Luati legatura cu un avocat sa vi-l redacteze.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
raul95b a scris:

Va rog frumos sa imi trimiteti pe mail un model de statut si act constitutiv al unei asociatii ale crescatorilor de animale.Va multumesc anticipat!
e-mail:raul95b@yahoo.com

aveti aici un model
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Conducatorul institutiei nu aproba cererea de transfer, ce se poate face? Taisa Taisa Buna ziua. Ce se poate face in urma refuzului conducatorului unitatii de a \"dezlega\" un functionar public, doritor de transfer la alta ... (vezi toată discuția)
Asociatie noua lucaffe lucaffe va rog sa ma ajutati cu informatiile de baza necesare infiintarii unei noi asociatii de proprietari.Dorim sa ne desprindem dintr-o asociatie veche si foarte ... (vezi toată discuția)