avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 modificare cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

modificare cod caen

as dori si eu sa im raspundea cine care este in masura sa o faca.
Eu am platiti pentru modificare codului CAEN la Registrul Comertului MM aproape 800 RON , daca acum acest serviciu este gratuit, noua ne va restitui cineva acesti bani ?
Eu m-am grabit sa fac aceasta modificare deoarece aveam de facut si alte modificari in statutul firmei si am profitat de aceasta ocazie sa imi rezolv toate problemele legate de Registru;l Comertului -acum ma simt co O FRAIERA CA AM ARUNCAT ATATIA BANI PE GEAM.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2008
madacsy, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanag , utilizator 10:22, 31 Martie 2008
Dupa cite stiu eu aia sunt bani dati. Nu ii mai restituie , in acest sens sunt si dspozitiile HGR de acordare a facilitatilor pentru modificare cod caen. Hoatarirea e pagina de start de la avocatnet.ro
Banii nu se vor restitui.Legiuitorul spune ca nici o lege nu se poate aplica retroactiv.Imi pare rau ca-ti dau aceasta veste.
Dar nu esti singura in aceasta situatie, suntem multi. Aici Romania si asta spune tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma infintata in 1999 - adaugare de nou cod caen??? vicenzasimona vicenzasimona Buna seara, doresc deschiderea unui magazin de haine second hand in cadrul depozitului de constructii al sotului meu. Afacerea este inceputa in 1999 cu ... (vezi toată discuția)
De azi nu se mai plateste recodificarea..ce facem pt cei care au platit deja????!!1 aleja0821 aleja0821 De azi nu se mai plateste RECODIFICAREA..ce facem pt cei care au platit deja????!! (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)