avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte pentru comert intracomunitar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte pentru comert intracomunitar

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva? ce acte si ce numar de exemplare sunt necesare pentru un comert intracomunitar
Stiu ca se face Invoice in engleza- CATE EXEMPLARE>?
DELEVERY ORDER in engleza- cate exemplare???
Packing list- engleza-cate exemplare?
Certificat producator pentru ca transmit cartofi- cate exemplare>
Mai trebuiesc si alte acte gen cod fiscal si Registrul Comertului?
Va rog mult ajutati-ma....exista un loc unde pot afla toate aceste acte???>?>
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 13:11, 31 Martie 2008
E suficient cat un exemplar din fiecare. Transportul sa fie insotit de cate un original(invoive, packing list, certificat de calitate), dar pentru a nu intampina probleme pe parcursul transportului, e bine ca acesta sa fie insotit si de cate 2-3 randuri de copii ale acestora.
Nu sunt necesare documente ale firme: CUI;CIF;etc.;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert intracomunitar flexweb flexweb Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. Am speta urmatoare. vreau sa cumpar legume de la un agricultor pentru a le vinde in alta tara din Comunitatea ... (vezi toată discuția)
Import china Claudiu Dinu Claudiu Dinu Buna ziua. As dori un sfat cu privire la importul de usturoi, ciuperci si alte produse de acest gen din China, sau daca ma puteti indruma unde sa ma interesez ... (vezi toată discuția)
Import din ucraina savincostin savincostin va rog sa ma ajute cineva cu raspunsul la o intrebare ce documente sunt necesare pentru importul de tarate di ucraina? Am un srl. va multumesc (vezi toată discuția)