avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Creditare valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Creditare valuta

In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui intocmite? Banii provin dintr-o vanzare a unui imobil proprietate personala.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 20:13, 3 Aprilie 2008
Puteti sa depuneti bani in contul societatii, insa la baza trebuie sa existe un document justificativ (ex: contract de imprumut); acest document va va fi necesar la inregistrarea sumei in contabilitate.
contecs a scris:

In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui intocmite? Banii provin dintr-o vanzare a unui imobil proprietate personala.
Va multumesc

Se poate, dar sfatul meu este sa faceti un contract de imprumut in care sa precizati suma si moneda.
Precizez ca in contabilitate toate operatiunile sunt inregistrate in moneda nationala. adica RONUL>;)
:offtopic:
ghola a scris:
in moneda nationala. adica RONUL>;)

Pe principiul USD = United States Dollar, DEM = Deutsche Mark, ROL = Romanian Leu, RON = Romanian N?? #-o
Andreea Lisievici a scris:

:offtopic:
ghola a scris:
in moneda nationala. adica RONUL>;)

Pe principiul USD = United States Dollar, DEM = Deutsche Mark, ROL = Romanian Leu, RON = Romanian N?? #-o

Imi cer scuze am relizat greseala #-o:-/
ghola a scris:
Imi cer scuze am relizat greseala #-o:-/

Angelica, departe de mine de a te apostrofa, dar e ridiculozitate institutionalizata, din pacate... Si e lege!:">
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2008
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in contab. a unui credit bancar kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O societate a luat un credit de la o banca, pe care i-l va rambursa in 36 de luni, in rate egale. Cum se inregistreaza in contabilitate? ... (vezi toată discuția)
Factura externa EUDANI EUDANI Va rog sa imi spuneti daca factura externa achitata cu numerar(Olanda) constituie document legal pentru inregistrarea platii in casa? (vezi toată discuția)
Inreg.reg casa zeitaveronik zeitaveronik cine ma poate ajuta si pe mine intr-o problema.... e vorba despre niste inregistrari in reg de casa. s-a scos din contul de la banca 114 euro,pe urma dif de ... (vezi toată discuția)