avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Creditare valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Creditare valuta

In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui intocmite? Banii provin dintr-o vanzare a unui imobil proprietate personala.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 20:13, 3 Aprilie 2008
NICULIN a scris:

a fost urmatoarea situatie: a schimbat valuta in banca(la casierie)),dar nu prin contul de lei, si a depus rata in contul de valuta. cum pot face operatiunea? plata se face din casa in lei. sunt fortata sa folosesc si conturi de valuta.scade casa cu 1000 lei. contarea nu pot sa o fac 5121=5311 daca merg prin reg.de valuta pot descarca astfel 5314=5311 si 1621=5314 .cand amfost imprumutata in valuta am facut 5124=1621 si transferul inlei 5121=5124.cum sa putea face corect?

De ce nu s-a mers prin cont bancar era mai usor?? Acum te complici.De la banca ce documente ai pentru cumparare valuta?? este pe soc. sau pers. fizica?OF.:(
este pe societate. cand unora le place sa complice situatia !!!! se motiveaza ca este mai sigur asa.este contract cu valuta si cred ca alta situatie nu este decat cea expusa mai sus. va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in contab. a unui credit bancar kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O societate a luat un credit de la o banca, pe care i-l va rambursa in 36 de luni, in rate egale. Cum se inregistreaza in contabilitate? ... (vezi toată discuția)
Factura externa EUDANI EUDANI Va rog sa imi spuneti daca factura externa achitata cu numerar(Olanda) constituie document legal pentru inregistrarea platii in casa? (vezi toată discuția)
Inreg.reg casa zeitaveronik zeitaveronik cine ma poate ajuta si pe mine intr-o problema.... e vorba despre niste inregistrari in reg de casa. s-a scos din contul de la banca 114 euro,pe urma dif de ... (vezi toată discuția)