avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avocat, consilier juridic, sau consilier in afaceri???
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avocat, consilier juridic, sau consilier in afaceri???

Buna ziua
Vreau sa incep o afacere online, si ca totul sa se derulere in conditii legale, la cine sa ma adresez? Avocat, consilier juridic, sau consilier in afaceri???

Va multuesc
Cel mai recent răspuns: Galfi_zoltan , utilizator 22:06, 9 Ianuarie 2011
Oricare din cei trei. Impreuna, sau separat. :)
Multumesc :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliere/asistenta Marius20100 Marius20100 Buna ziua! Intentionez sa incep o afacere in domeniul intermedierilor import-export. La ce agentii sau institutii ale statului ma pot adresa pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa si consilier juridic...merg impreuna? ContSters114803 ContSters114803 Mai am o intrebare : eu am un pfa - \"consultanta in afaceri si management \" ( pe baza unei diplome de auditor intern in domeniul calitatii recunoscute ... (vezi toată discuția)
Cabinet individual sau societate profesionala? Intreabarea mea este asta , daca se merita sa incerci sa fii pe cont propriu decat angajat. Cei care au fost sau sunt in situatie similara ii rog sa ma ... (vezi toată discuția)