Intreabarea mea este asta , daca se merita sa incerci sa fii pe cont propriu decat angajat. Cei care au fost sau sunt in situatie similara ii rog sa ma incurajeze sau sa ma descurajeze , astept raspuns:). Nu ma astept la castiguri fenomenale vreau sa stiu doar daca se poate trai cat de cat decent din asta.Multumesc!
daca vrei sa te incumeti la asa ceva iti trebuie in primul rand cunostiinte solide;sa stii pentru ce iti deschizi o societate.Adica sa nu te trezesti in situatia de a fi deschis o societate, dar sa nu stii in ce parte sa o apuci.O societate este usor de infiintat, dar tare greu de tinut in fiinta. Gandeste-te si la partea de contabilitate a firmei. Ca si angajat este mult mai simplu. Ai salarul asigurat indiferent cat de mult lucrezi; in plus capeti experienta.Daca mai faci si ceva acte , servicii in particular, cu atat mai bine.Dar daca ai ganduri marete, adica intr-adevar marete... Desigur poti sa ai firma ta si sa fi angajat la o alta firma.
Madalina
Nu am înteles, firma în domeniul juridic??
Da.Ma refeream la societate profesionala de consultanta juridica
Nu "se merita" nici una, nici alta.
Daca asemenea gramatica vei aborda si cu clientii tai, se vor lamuri rapid cu cine au de a face si "te vei declina" in fata "telectualilor".
Care va sa zica deci cum devine treaba: "eu ma merit, tu te meriti, el (ea) se merita"
Deci tu nu te prea meriti...
Domnule Cojocaru,imi permiti sa-ti spun: esti doar un inţepat si un figurant si zău ca nu "merita".
Cu acelasi respect cu care tratezi tu alte persoane,
Avocatul neplatit al celui nedumerit de oportunitatea societatii profesionale.
Societate profesionala
Stimati Colegi,
In aceasta perioada, se inmatriculeaza in Mun. Bucuresti societati profesioanale cu activitate 7411 Cod CAEN? Am observat faptul ca la ... (vezi toată discuția)