avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cabinet Individual sau Societate Profesionala?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cabinet Individual sau Societate Profesionala?

Intreabarea mea este asta , daca se merita sa incerci sa fii pe cont propriu decat angajat. Cei care au fost sau sunt in situatie similara ii rog sa ma incurajeze sau sa ma descurajeze , astept raspuns:). Nu ma astept la castiguri fenomenale vreau sa stiu doar daca se poate trai cat de cat decent din asta.Multumesc!
Eu am o societate profesionala infiintata anul trecut in septembrie. Nu am avut probleme cu infiintarea deoarece am indeplinit conditiile impuse pentru aceasta. Am inceput sa lucrez efectiv din decembrie trecut si da, pot spune ca am deja o lista rezonabila de clienti . Ca sa-ti raspund la intrebarea ta ar fi dificil, nu e o chestiune de pronostic, da sau nu, pentru ca, in cea mai mare masura va depinde de tine, de pregatirea ta profesionala, de experienta, de abilitatea de comunicare etc. si foarte putin de noroc. Desigur,presupun ca ai deja un cerc de cunoscuti pe care sa te poti baza macar pentru publicitate. In rest , in ceea ce ma priveste ,merita si chiar daca ,cistigurile nu sunt fenomenale imi asigura un trai mai mult decat decent.
Asa cum ti-a mai raspuns cineva, chestiunea cea mai importanta nu e sa infiintezi societatea, ci tot restul de aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de-a o face.
Sper ca nu te-am descurajat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Infiintare de societati de catre consilierii juridici pt o societate care are prevazut in actul constitutiv codul caen 7414 poate efectua diferite acte de infiintare de societati comerciale, intrucat pt caen 7411 ... (vezi toată discuția)
Societate profesionala Stimati Colegi, In aceasta perioada, se inmatriculeaza in Mun. Bucuresti societati profesioanale cu activitate 7411 Cod CAEN? Am observat faptul ca la ... (vezi toată discuția)