avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... infiintare de societati de catre consilierii juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

infiintare de societati de catre consilierii juridici

pt o societate care are prevazut in actul constitutiv codul caen 7414 poate efectua diferite acte de infiintare de societati comerciale, intrucat pt caen 7411 mi s-a spus ca este un cod intersis?
sunt necesare ceva autorizatii speciale pt aceasta societate si care este procedura propriu zisa de demarare a acestei activitati?
as dori cat mai multe info daca este posibil. multumesc
Cel mai recent răspuns: Dimancea , utilizator 15:34, 18 Septembrie 2006
Admiterea in barou. Este singura cale legala.
eu sunt jurist,si am o societate cu un astfel de obiect de activitate.bineinteles ca poti infiinta societati etc.daca nu esti de profesie jurist angajeaza pe cineva.nu trebuie sa te inscrii in barou cum spunea cineva mai sus.
Jurist adică - consilier juridic....??
se poate infiinta o societate de genul acesta fara obtinerea altor avize speciale.Va angajati un consilier juridic, iar acesta va v-a ajuta in desfasurarea activit. de infiintare societati comerciale pt. clientii d-voastra, dar numai pe baza de imputernicire speciala.

Nu este deloc interzis codul caen 7411 doar ca, pt. a infiinta o astfel de societate trebuie sa fi av. sau cj. Nu intru in amanunte.
In ceea ce priveste cod caen 7414 te sfatuiesc sa citesti cu atentie ce cuprinde acesta, si sa-l compari cu 7411. Vei observa ca 7411 se refera exact la infiintarea de soc.com.pe cand, 7414 nu.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la o societate infiintata ASI ASI Buna ziua! Daca unul dintre asociatii unei firme este jurist (nu neaparat avocat) se poate desfasura pe aceasta firma activitate de infiintari si modificari ... (vezi toată discuția)
Societate profesionala Stimati Colegi, In aceasta perioada, se inmatriculeaza in Mun. Bucuresti societati profesioanale cu activitate 7411 Cod CAEN? Am observat faptul ca la ... (vezi toată discuția)