avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara taxa de poluare

Buna ziua

Mi-a povestit un bun prieten ca se pot inmatricula autovehicule fara a mai plati taxa de poluare si asa foarte mare cum este.Nu stiu pe ce principii se rezolva dar stiu ca se poate demonstra in instanta ca aceea taxa de poluare este ilegala.Ma refer la autovehiculele second hand aduse in tara.Va rog sa-mi spuneti stie cineva ceva?
Multumesc o zi buna

Alte discuții în legătură

Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare pt dacia 1310 fabricat din anul 2000 www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com am o dacie fabricata in anul 2000 daca vreau sa o vand cat v-a plati cumparatorul taxa conform noii legi? (vezi toată discuția)