avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare pt dacia 1310 fabricat din anul 2000
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare pt dacia 1310 fabricat din anul 2000

am o dacie fabricata in anul 2000 daca vreau sa o vand cat v-a plati cumparatorul taxa conform noii legi?
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 12:33, 15 Ianuarie 2012
nimic.. e mai noua de 1997
deci nu v-a plati nici o taxa de poluare noul cumparator?
nu
cam asta se vehiculeaza despre noua lege :


Ministerul mai precizeaza ca taxa de poluare va fi platita, o singura data, atat pentru autovehiculele noi sau second-hand care sunt inmatriculate pentru prima data in Romania, indiferent daca autovehiculul este produs in tara sau strainatate, cat si pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007 pentru care nu a fost platita o astfel de taxa.

Totodata, dupa ce intra legea va intra in vigoare, pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007, taxa de poluare va fi achitata la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculelor, in cazul instrainarii acestora.



mai noua de 1997 nu am gasit pe nicaieri, poate ne dai si noua bucatia de text unde se specifica asta

multumim










buna ziua si eu as fi interesata unde scrie in lege despre masinile mai noi de 1997 nu platesc taxa ptr ca si eu la randul meu am o dacie 1999.multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism de pe firma DENU DENU Buna seara ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu aceasta taxa .Din articolul postat pe situl dvs , reiese faptul ca taxa se va aplica dupa 3 zile ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto abrogata pentru anul 2012 viadi viadi Buna ziua, taxa de prima inmatriculare fiind abrogata, mai sunt obligat sa o platesc la inmatricularea unei masini radiata din Italia? (vezi toată discuția)