La multi ani tuturor colaboratorilor avocatnet,
Cu aceasta ocazie va solicit in legatura cu o nelamurire intr-o speta de constatare a nulitatii act juridic .Sa ma explic : reclamantul a solicitat instantei ca constate nulitatea unui act juridic, deoarece acel act nu intrunea conditia de forma a actelor autentice.Ulterior a mai solicitat printr-o cererea accesorie daune interese pentru prejudiciul adus de catre paratii.Totodata a mai solicitat instantei, in functie de valoarea daunelor sa se stabileasca competenta materiala a instantei, precizand ca valoarea petitului depaseste suma de 500.000 lei noi,deasemenea a mai solicitat instantei sa constate starea materiala a inscrisului in speta .In replica paratii au invocat lipsa calitatii procesuale pasive si a inadmisibilitata actiunii in concluzie instanta a unificat judecarea exceptiilor cu fondul , a amanat pronuntarea ,ca ulterior se redeschida dezbaterile pentra a taxa actiunea accesorie . Precizez , ca un parat a fost introdus sub sanctiucea lui 155 cpc ,acestea ne fiind parte in actiunea principala si care a invocat exceptiile aratate In cazul acesta 1.cum s-ar apara reclamantul pe fond ,pana la faza de apel , dar in cazul in care se va admite exceptiile invocate de paratii. Va multumesc
Intrucit exceptiile au fost unite cu fondul, urmeaza ca reclamantul sa administreze probe atit pe problemele de drept material ci si pe exceptiile invocate de piriti.
reclamantul are obligatia sa depuna inscrisuri prin care sa probeze ca paratul are calitate procesual pasiva in cauza. cat priveste exceptia inadmisibilitatii, de regula, ea este respinsa de catre instanta.