avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA vanzare bun de capital
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

vanzare bun de capital

la ce pret se pot vinde bunurile de capital fixe-imobil?
reevaluarea cu indice de inflatie facuta pentru taxe si impozite se i-a in calcul cand se stabileste pretul vanzarii?
reevaluarea facuta la un imobil se ia in consideratie daca faci o modernizare la respectivul bun privind 20% din valoarea bunului la o ajustare tva?
vanzarea unui bun de capital achizitionat in 1998 cu o val de 17000 ron fara tva achizitionat de la o persoana fizica
se fac 2 reevaluari pt taxe si impozite locale
1.31.12.2004 val 5600
2.31.12.2007 val 2800
in anul 2008 se face o modernizare de 3560 fara tva cu tva de 19%
an luna martie 2010 se vinde bunul de capital la val de 18000 fara tva
pe parcurs in 2007 a fost inchiriat si s-a facturat cu tva iar oin luna 04.2007 s-a renuntat pintr-o notificare la facurarea cu tva
a mai fost inchiriat dupa aceasta data fara alte notificari si nu s-a mai facturat cu tva
rog sa-mi spuneti ce greseli s-au facut?
daca vanzarea s-a facut corect s-au nu?:(

Alte discuții în legătură

5% tva la locuinte noi. ce inseamna locuinte noi? gabriela.g gabriela.g Buna! am urmarit ceva discutii pe forum referitoare la TVA 5% - pentru locuinte noi. Poate cineva sa-mi spuna ce inseamna locuinte noi? Prima vanzare cumva, ... (vezi toată discuția)
Tva modernizare locuinta de serviciu administrator ionescus ionescus In anul 2007 societatea a cumparat un apartament care are destinatia locuinta de serviciu si care este pusa la dispozitie administratorului in baza unui ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva vanzare cladire tampau gabriela tampau gabriela Va rog mult sa ma ajutati in urmatorul caz : SC vrea sa vanda o cladire a carei valoare initiala a fost de 41893,23RON.In 2004 reevaluare din investitii in ... (vezi toată discuția)