avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scanarea cartilor de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scanarea cartilor de munca

Buna seara ,
Abia acum am putut intra in posesia cartii de munca si nu este scanata. Maine vreau sa ma duc la pensii ilfov ca sa o depun in vederea scanarii si nu stiu nimic concret in legatura cu documentele care trebuiesc sa o insoteasca si nici daca sunt amendata. Trebuie sa ma duc personal?( am inteles ca amenda pentru persoane fizice e mai mica).Multumesc pentru atentie..
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:23, 9 Ianuarie 2011
Data limita de depunere a carnetelor de munca in vederea scanarii a fost 31 decembrie 2010. Veti plati 150 lei,ce reprezinta jumatate din minimul amenzii.
Este important de stiut de catre Dvs .,in cazul in care nu aveti vechime inainte de 01.04.2001,nu trebuie sa predati cartea de munca pentru scanat.

Imi permit un sfat:
Faceti o copie dupa "Cartea de munca " inainte de a o preda.
Multumesc din suflet pentru raspuns. M-am si apucat sa trag la xerox cartea de munca, un sfat bun..
Cu placere. O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Depunerea carnetelor de munca pentru scanat Ana Demian Ana Demian Buna ziua Am si eu o intrebare, daca poate cineva sa-mi raspunda In legatura cu depunerea electronica a cartilor de munca. Eu lucrez in strainatate de cativa ... (vezi toată discuția)
Scanare carte de munca liapetcu liapetcu De la inceputul lunii februarie am un alt job si nu stiu cum se procedeaza cu caretea de munca.Actualul angajator imi spune ca intra in obligatia fostului ... (vezi toată discuția)