avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lucrari instalatii in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lucrari instalatii in bloc

Buna ziua.Locuiesc,fiind proprietar ,la parterul unui bloc ,cu o singura scara.De aproximativ 2 luni se inregistreaza pierderi de apa rece ,la nivelul blocului,f mari,fapt care duce la ipoteza ca se pierde apa ,probabil una din tevile care asigura traseul acesteia fiind sparta.Blocul este vechi,nu avem boxe,nici alt subsol,ci doar un fel de camin subteran,in care nu prea are cum sa se invarta un instalator,spatiul fiind impropriu.Este posibil,in baza legii,ca fara acordul meu de vointa ,sa fiu obligat sa permit efectuarea unor lucrari in apartamentul meu..ce presupune spart,transee prin casa,schimbare de tevi,montarea unor tevi aparente ce le vor inlocui pe cele vechi,etc,...in favoarea colocatarilor din bloc ?Ei,vecinii, doresc acest lucru,intrucat conductele de apa rece trec pe sub apartamentul meu.Astept un raspuns.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 16:28, 10 Ianuarie 2011
Ma mira mult ce spuneti dv., ca nu aveti subsol tehnic! Si atunci....de unde stiti ca tevile de apa rece trec pe sub apartamentul dv. si nu si al vecinilor?

Cred ca mai trebuie sa studiati problema infrastructurii blocului, inclusiv din cartea tehnica, poate si cu ajutorul specialistilor din primarie....pentru ca a sparge podeaua unui apartament pentru a ajunge la tevile de apa nu e in ordine deloc, dar absolut deloc!

Nu permiteti acest lucru decat daca, prin absurd, se constata finalmente ca asa este si locuiti intr-un bloc al carui proiect-experiment a fost facut de copii de gradinita.
Este foarte posibil ca acel camin subteran,in care nu prea are cum sa se invarta un instalator,spatiul fiind impropriu, sa fie subsolul tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii privind conductele de apa potabila ! Flexy Flexy Buna ziua! Ma numesc Nicu si as vrea sa aflu niste raspunsuri din partea dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje [b]care nu are nici subsol si nici ... (vezi toată discuția)
Mai multe tevi de apa rece in loc de una, la apartamentele de la parter kamikz kamikz se intampla ca asociatia de proprietari a votat sa mute contorizarea individuala a apei reci in afara apartamentelor, in subsolul blocului, astfel incat ... (vezi toată discuția)
Proprietar tevi subsol bloc eubogdan eubogdan as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)