avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratii pt. operatiuni intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratii pt. operatiuni intracomunitare

Buna ziua,
Sunt PFA - CAEN 6201 - norma de venit - neplatitor de TVA, inregistrat in "scopuri de TVA" si in "Registrul operatorilor intracomunitari". In luna decembrie am prestat servicii unei companii din U.E.

Ce declaratii trebuie sa depun acum la ANAF si la ce termene?
390 Vies pana la 15 ianuarie sau trimestrial?
Declaratia 300?
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 17:52, 11 Ianuarie 2011
390 pana in 15 ianuarie
decont trimestrial (numai pt achizitii bunuri trebuie schimbata perioada cu 092)

in conditiile in care sunteti platitor TVA

:luck:
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
ContSters167247, utilizator
Deci declaratia 300 doar trimestrial?
Alte declaratii mai trebuie?
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
ipi, utilizator
300 nu trebuie pt ca nu sunteti platitor de tva.
doar 390 pana pe 15 ian.
Referitor la 300, nu are importanta ca sunt inregistrat si "in scopuri de TVA"? Multumesc
pai sunteti dar numai pentru a presta servicii intracomunitare.
in romania nu aveti drept de deducere a taxei ,nu sunteti platitor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intracomunitare - declaratii lunare - confuzie la anaf ? ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari si inregistrat in scopuri TVA. Sunt inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 ioanaep ioanaep Buna ziua, In Noiembrie 2010 a luat fiinta societatea noastra, iar intrebarea mea este daca declaratia 390 se depune lunar sau trimestrial in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Tva trimestrial, achizitie intracomunitara felisana felisana Am o firma de tranport marfa cu cifra de afaceri in jur de 40000 euro, care depune tva trimestrial. In data de 2 februarie a achizitionat o piesa din Germania ... (vezi toată discuția)