avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Responsabil resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Responsabil resurse umane

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un model de decizie pentru persoana care va prelua responsabilitatile in domeniul resurselor umane (contracte de munca, adeverinte,etc.)
De asemenea, va rog sa imi spuneti daca cel care preia atributiile in acest domeniu trebuie sa aiba studii de specialitate sau daca pot include aceste atributii in fisa postului consilierului juridic sau al altui salariat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bianca Radulescu , Consultant resurse umane 07:54, 11 Ianuarie 2011
Nu trebuie sa aiba studii de specialitate.
Consilierul juridic poate prelua aceste atributii de RU.
Este de preferat sa aiba un curs de IRU acea persoana.
Nu se face o decizie ci un simplu proces verbal cu absolut tot ce se preda!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum preiau eu ``sc`` resursele mele umane georgianagm georgianagm Buna ziua, am contract cu o sc care se ocupa de resursele mele umane, intre timp un angajat de-al meu a facut cursul de insp res umane, as dorii incetarea ... (vezi toată discuția)
Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii! ContSters106132 ContSters106132 In urma cu 3 ani am angajat un consilier juridic cu fractiune de norma(4 ore). La un moment dat responsabilul RUNOS din unitate a plecat si intrucat ... (vezi toată discuția)