avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUMUL DE FUNCTII!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUMUL DE FUNCTII!

In urma cu 3 ani am angajat un consilier juridic cu fractiune de norma(4 ore). La un moment dat responsabilul RUNOS din unitate a plecat si intrucat condsilierul juridic avea cursuri de inspector resurse umane a fost de acord sa-i dau decizie de cumul de functii , fara modificarea salariului. Cum se intocmeste in acest caz fisa postului...pentru ca responsabilitatile pe RUNOS sunt diferite de cele ca si consilier juridic.??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 11 Iunie 2010
Se poate modifica fisa postului de consilier juridic prin adaugarea atributiilor IRU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie flori9 flori9 Pentru un angajat in postul de economist care urmeaza sa desfasoare si activitati de inspector resurse umane, in momentul in care i se face decizia de ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Fisa postului - doua pentru un singur angajat popalexa popalexa buna seara un angajat cu norma intreaga sau partiala, incadrat pe o singura functie, poate legal sa aiba 2 fise de post (una aferenta functiei de incadrare si ... (vezi toată discuția)