avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie

Pentru un angajat in postul de economist care urmeaza sa desfasoare si activitati de inspector resurse umane, in momentul in care i se face decizia de transmitere a revisalului trebuie sa i se faca si decizie de desemnare pt postul de IRU? Si nu ma refer aici la cumulul de functii. Pur si simplu ramane pe functia de economist, dar are si atributiile unui IRU. Doresc sa stiu pt dovada vechimii ce va fi acumulata in domeniul resurselor umane.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 6 Februarie 2012
Simpla decizie e suficienta. Nu trebuie sa aveti o functie ca inspector iru, dovada vechimii nu se cumuleaza, atat timp cat nu e cumul de functii.
georgeserban a scris:

Simpla decizie e suficienta. Nu trebuie sa aveti o functie ca inspector iru, dovada vechimii nu se cumuleaza, atat timp cat nu e cumul de functii.


Chiar daca ar fi cumul de functii nu se cumuleaza vechimea ...


@ flori9
modificarea functiei se face prin incheierea unui act aditional la c.i.m. ... referitor la decizia de numire ca IRU.

pentru transmiterea si completarea in registru nu este nevoie decat de o decizia a angajatorului, in acest sens.

atributiile unui IRU nu se refera numai la transmiterea si completarea registrului ....prin urmare, daca economistul va avea si atributii de IRU atunci se poate vorbi despre un cumul de functii.
Ideea era urmatoarea:
- economistul sa nu-si modifice functia
- sa indeplineasca si atributiile unui IRU, prin anexarea la CIM a unei alte fise de post cu atributiile aferente
Iar in viitor sa poata demonstra cumva ca are experienta acumulata in domeniul RU "X" ani. Si ma gandeam ca prin aceasta decizie se poate face dovada.
Stiu ca transmiterea si completarea revisalului o poate face si altcineva, prin numire.
Cred ca mult mai bine era daca era pe cumul de functii ... experienta o va avea ca economist si nu ca IRU, in situatia expusa de dvs ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie revisal dutescu maria dutescu maria In primul rand va multumesc pentru raspunsuri. Acum vin cu alta intrebare. Sunt economist cu cim partial la o firma mica sub 35000 euro unde tin si conta si ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pasii pt a deveni manager resurse umane OANA GORAN OANA GORAN sa presupunem ca persoana X are facultate terminata, licentiata, master in dreptul muncii si securitatii sociale si diploma de inspector resurse ... (vezi toată discuția)