avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de crestere al copilului se pune ca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de crestere al copilului se pune ca si vechime in domeniul de activitate?

Buna ziua. As dori si eu sa aflu daca as putea sa ma autorizez ca si topograf cu drept de semnatura. Am terminat o postliceala de profil, acum sunt in concediu de crestere copil. Inainte de a intra in concediu am lucrat ca si tehnician topograf timp de 1 an si 6 luni(incluzand si concediul pre natal si post natal) iar de 1 an si 6 luni sunt in concediu de crestere copil. Pt a ma autoriza am nevoie de vechime 2 ani in activitate. Ma puteti lamuri daca concdiul de crestere copil intra ca si vechime pentru autorizare sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 10 Ianuarie 2011
Nu se ia in calcul la determinarea vechimii in munca (specialitate). Doar munca prestata in temeiul unui cim se considera vechime in munca.
Perioadele de suspendare a cim ( cazul dvs) nu se considera vechime in munca ci doar stagiu de cotizare.
CCC este considerat vechime in munca, dar nu si in specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil adriana_m1981 adriana_m1981 Buna ziua! Doresc sa va intreb daca abia m-am angajat si nu o sa am 12 luni de munca la nasterea copiilui. Poate sa intre tatal copilui in paternal, iar eu sa ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Durata somaj alynna298 alynna298 buna ziua, eu am vechime pe cartea de munca 4 ani,8 luni si 2 sapt. aceasta este vechimea calculata pana am intrat in concediu prenatal in data de 14 martie ... (vezi toată discuția)