in stadiu de apel declarat si de procuror dar si de inculpat instanta de apel hotaraste:admite apelul procurorului casind in parte decizia primei instante si judecand in fond aplica o pedeapsa mai mare inculpatului (din 1,5 ani la 3 ani si din suspendare la inchisoare) adica in final 3ani in regim de detentie si respinge apelul declarat de inculpat ca ne fondat in temeiul art. 377 pct. 1 lit.b .
este legal acest articol sau exista sub aceasta forma /? sau aceasta decizie este legala daca eu am cerut in motivele de apel depuse inscris ,administrarea a mai multor brobe mentionate inscris dar fara nic-un raspuns sau dezbatere pe aceste probe cerute de mime?
cred ca esre vorba de art.379 - apelul este nefondat.
in mod normal, daca ati cerut administrarea de noi probe respingerea lor se face motivat. verificati incheierile de sedinta sau asteptati motivarea deciziei inainte de a face recurs.
Ati avut avocat care sa va reprezinte? macar din oficiu?
Intrebarea dvs. nu poate primi un raspuns decat de la avocatul dvs. ales.
De principiu, nu este nimic nelegal in ceea ce ziceti dar...si instantele pot gresi deoarece si judecatorii sunt oameni...
tot cea ce zic este adevarat am citeva minute de cind am concultat dosarul de pe saitul tribunalului ialomita si in inchere de sedinta scrie clar ca intemeiul acestui art.377 pct1 lit. b imi respinge apelul va rog cosultatin dosarul nr 481/330/2010 de pe saitul tribunalului ialomita
ce ati gasit dvs pe internet nu este un act oficial deci nu conteaza ce apare acolo, decit cel mult solutia - admis, respins. restul poate fi o greseala materiala, de tehnoredactare. art.377 pct.1 b nu exista insa in mod sigur este art.379 - care mentioneaza solutiile de apel.
verificati la arhiva instantei dupa redactarea deciziei - acolo conteaza ce apare, nu pe site.