Tatal meu ramasase in pana cu masina, ceva s-a defectat la motor.Intre timp apare politistul si ii cere actele necesare pt identificare, in cele din urma politistul ii face 2 procese verbale unul la ora 23 si altul nu are ora tot in aceelasi timp, dar nr. la procese e diferit.In cele din urma au ajuns sa se judece si pe data de 04.10.10 si s-a dat urmatorul verdict:
- În baza art. 111 alin. 6 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002, republicată şi modificată, respinge cererea formulată de apelantul - inculpat Ion Ion privind prelungirea dreptului de circulaţie a unor autovehicule pe drumurile publice. În baza art. 379 pct. 1 lit. b Cod procedură penală; Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Ion Ion împotriva sentinţei penale nr. 200 din 16.06.2010, pronunţată de Judecătoria Bolintin . În baza art. 192 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul Ion Ion la plata sumei de 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat, iar suma de 200 lei, onorariu pentru avocat din oficiu, se înaintează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 04.10.2010. Preşedinte, Judecător,
Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez cel mai bine!
Aici este vorba despre infractiuni si nu despre contraventii .
Tatal dvs a fost cercetat penal ptr infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice , fiind condamnat de catre Judecatoria Bolintin , iar in calea de atac a apelului , tribunalul a respins apelul formulat de tatal dvs ca nefondat ,mentinand ca temeinica si legala sentinta data de judecatorie , respingand totodata si cererea privind prelungirea dovezii de conducere .
Mai puteti exercita calea recursului care se va judeca la curtea de apel ,insa ar trebui sa angajati un avocat care sa vada daca ati avea vreo sansa .
Tatal dvs,este recomandabil sa angajeze ,daca are posibilitati,cat mai urgent un avocat pentru a formula calea de atac(recursul)la care a re dreptul in urma hotarararii din apel pronuntate, pentru a minimaliza pe cat se poate,in functie de materialul probatoriu administrat ,consecintele juridice ale faptei sale.