avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Timp de predare a inculpatului condamnat definitiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Timp de predare a inculpatului condamnat definitiv

Buna ziua,cat timp are la dispozitie sa se predea un inculpat condamnat definitiv?
Multumesc
Dupa pronuntare poate fi cautat in orice moment, sa fie pregatit sau sa mearga singur la cea mai apropiata sectie.
Exista vreo cale de atac daca apelul a fost respins ca fiind nefondat?decizia fiind definitiva...
Exista caile extraordinare de atac care se pot exercita numai pentru motive strict si limitativ prevazute de lege, dar daca condamnarea este cu executare efectiva, se pune in executare mandatul.
multumesc.sentinta este urmatoarea:Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul .... împotriva sentinţei penale nr.....pronunţată de Judecătoria ...... în dosar nr. ..... În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă apelantul .... să achite statului suma de ... lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în apel. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de....
Document: Hotarâre nr.......
ce sanse ar fi la recurs?
aceasta este sentinta la apel,cea la fond fiind cu executare

Alte discuții în legătură

Care este posiblitatea pentru a face apel la cedo dupa ce dosarul se afla in caile extraordinare de atac ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna seara, As dori sa stiu pentru urmatorul caz, Daca inculpatul condamnat in apel isi exercita dreptul de a ataca solutia mai departe prin caile ... (vezi toată discuția)
Revizuire fond popescu77 popescu77 Buna seara!!! M-ai am o singura infatisare la Curtea de apel sunt inculpat intr-un dosar privind circulatia pe drumurile publice si vatamare corporala..Am ... (vezi toată discuția)
Cai de atac - penal trafic de droguri cori1 cori1 Se mai poate face apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie la un proces care a primit o solutie nefavorabila la Curtea de Apel? Sau totul se termina la ... (vezi toată discuția)