avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA de recuperat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA de recuperat

Societatea a fost platitoare de TVA in 2010. Contul 4424 are sold ex.1500 lei.In 2011 opteaza sa fie neplatotoare de TVA. Ce se intimpla cu soldul contului 4424 ?
In ultimul decont de TVA trebuie raportat ceva ?

Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:41, 10 Ianuarie 2011
In ultimul decont depus, persoanele impozabile au obligatia sa evidentieze valoarea rezultata ca urmare a efectuarii tuturor ajustarilor de taxa, conform Titlului VI al Codului fiscal.
Respectiv luna ianuarie 2011 cu termen de depunere 25.02.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face ajustarea tva in caz de neplatitor de tva in 2011 iubestedariarta iubestedariarta Persoanele impozabile care au solicitat scoaterea din evidenta ca platitori de TVA, in termenul mentionat, au obligatia sa depuna decontul de taxa prevazut la ... (vezi toată discuția)
Tva Deliamustata Deliamustata Buna ziua. Am si eu o intrebare: La inceputul anului 2011 o firma a trecut la neplatitori de TVA. Ce se intampla cu soldul contului 4424? Cum se ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor decont tva matei mariana matei mariana buna seara, am o firma care a optat pentru neplata tva-ului incepand cu 01.02.2011;este in vectorul fiscal cu tva trimestrial;ca sa depun maine decontul de ... (vezi toată discuția)