avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inventar

Buna ziua
Ma numesc Preda Radu. Am intrari pe factura in valoare de 10 mil. si am iesiri pe factura de 4 mil. Marfa ramasa s-a deteriorat, expirat...etc. Vreau sa stiu daca trebuie sa explic cumva ce s-a intamplat cu acea marfa si cum anume. Sau daca e bine, ca sa fiu eu acoperit total sa fac o factura cu marfa ramasa catre o persoana fizica...un prieten sau o ruda. Va rog sa imi raspundeti cat de repede...am nevoie de un raspuns .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 17:22, 10 Ianuarie 2011
Daca va incadrati puteti calcula cu ocazia inventarierii perisibilitatile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa deteriorata ContSters126538 ContSters126538 Buna ziua ! Cum se scade din contabilitate marfa expirata / deteriorata (ma refer la marfa in valoare foarte mare, mai mare decat valoarea cifrei de ... (vezi toată discuția)
Produse expirate declarate minus la inventar ContSters211969 ContSters211969 Buna ziua! As avea o intrebare: Exista posibilitatea ca marfa expirata care se afla in depozitul unei firme sa fie trecuta ca minus la inventar, cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza raport de gestiune zilnic Tanasa Mirela Tanasa Mirela Va rog sa ma ajutati ..am deschis un mic magazin si incerc sa imi rezolv singura partea cu contabila ...si nu reusesc să gasesc nicăieri un exemplu ..toate ... (vezi toată discuția)