avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare certificat calitate de mostenitor.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare certificat calitate de mostenitor.

SE poate anula un certificat de calitate de mostenitor pe motivul ca nu sa eliberat in timpul de 6 luni de la deces?
Am fost reclamat la Parchetul Curtii de Apel eu si Notarul Public care a eliberat C.C.M. care parchet prin ordonanta a dispus neinceperea urmaririi penale fata de notar public ,iar parchetul de pe langa judecatoria de care apartinem, neinceperea urmaririi penale pentru mine ca mostenitor ,parchetele au constatat ca actele depuse cu ocazia dezbaterii procedurii succesorale de pe urma defunctului ,dovedesc faptul ca certificatul de mostenitor a fost eliberat cu respectarea prevederilor legale.=D>=D>=D>
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 20:27, 10 Ianuarie 2011
AFANFANA a scris:

pe motivul ca nu sa eliberat in timpul de 6 luni de la deces?

:-/ CE!?

Art. 84. - În cazul în care nu s-a făcut dovada existenţei unor bunuri în patrimoniul defunctului ori determinarea acestora necesită operaţiuni de durată şi moştenitorii solicită să li se stabilească numai calitatea, se poate emite certificat de calitate de moştenitor.

Scrie aici vreun termen in care poate fi emis?
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea cartii de identitate andrei291 andrei291 Cum mi se poate elibera cartea de identitate in cazul in care tatal meu refuza sa mai ma ia in spatiu .eu nefacand succesiunea dupa moartea mamei si locuid ... (vezi toată discuția)
Certificatul de calitate de mostenitor face dovada proprietatii allexandru83 allexandru83 Buna ziua, x doreste sa dovedeasca proprietatea anumitor terenuri in vederea obtinerii unor subventii de la stat. Acesta a depus titluri de proprietate cu ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat de calitate de mostenitor gaby83 gaby83 As avea o intrebare si anume daca notarii din raza teritoriala refuza eliberarea unui cerificat de calitate de mostenitor as putea sa ma adresez in acest sens ... (vezi toată discuția)