Buna seara. In urma cu 10 ani am avut deschis timp de 2-3 ani un mic Magazin Comercial la parterul unui bloc inmpreuna cu sotia mea.
Sotia se ocupa de magazin si trebuia sa cotizeze la casa de pensii pentru continuitatea cartii de munca. <cv normal pana acum> A contribuit timp de 1-2. Magazinul a fost deschis cam 3 ani de zile apoi l-am inchis, pentru ca nu mai mergea, am si facut cerere la Casa Judeteaza de Pensii ca sotia nu mai are nici un venit si nu are dece sa mai plateasca la ptr casa pensiilor.
Am fost de nenumarate ori cu contabilul magazinlui si am facut cereri peste cerei la judet pentru a oprii continuitatea functionarii magazinului si ni s.a spus ca nu se poate intrerupe.
De atunci primesc plicuri peste plicuri de la casa judeteana de pensii cu dobanzile si majorarile de intarziere+penalitazi care, spun ei trebuie sa le platesc.
Din 01.04.2001 si pana acum figureaza cu un debit imens de plata 1 miliard jumatate.
Sotia este plecata din tara de vreo 3 ani pentru ca ne-am despartit. Casa este facuta pe numele amandurura si magazinul la fel. Dar contractul cu casa de pensii este facut doar pe numele ei.
Intrebarea mea este urmatoarea: Se poate emite executare silita a platii sau sa puna sechestru pe casa ? sau bunuri din casa?...
Sechestrul de casa
abmin78
Buna ziua va rog ajutatima an anul 2010 am luat o masina an leasing ceide la firma miau spus cami trebuie o persoana de contat deoarece munceam an strainatate ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas
marryy_lm
am urmatoarea situatie : sotul meu a decedat in Revolutia din 1989. de atunci i s-a stabilit fiicei mele minore pensie de urmas. deoarece ea era minora pensia ... (vezi toată discuția)