avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sa fac...??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sa fac...??

As dori sa va intreb daca putem anula o PROCURA PT un comil minor in virsta de 4ani data tatalui meu pa o durata nedeterminata ce consta in ridicarea alocatiai si sa ocupe de copil in lipsa parintlor... am fost plcat inpreuna cumama minorei si acum neam iintors in ttara si tatal meu face presiuni asupra minorului ??putem sa mai fecem ceva? tel0763052021
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:24, 11 Ianuarie 2011
.iar la proces instanta a hotarat incredintare catre crestere si educare minorului

catre cine, cui l-a incredintat ?
daca exista o hotarare de incredintare catre bunici, va trebui sa va adresati instantei cu o cerere de reincredintare. veti avea o problema daca minora va dori sa stea in continuare la bunici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreu fetita inapoi bitzudain bitzudain buna! ma numesc daniel si am o relatie de 6 ani. nu suntem casatoriti, dar avem o fetita de 3 ani inpreuna. fetita este trecuta pe numele meu. acum 1 an am ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns ana_lucia ana_lucia am o prietena care sta in italia cu sotul si fetita de 7 luni.s-au certat.el vrea sa se intoarca in romania,ea nu.am o intrebare.o poate obliga el sa se ... (vezi toată discuția)
Hotarirea judecatoresca katea katea buna ziua,ajutati-ma va rog,sunt foarte disperata,sotul meu din prima casatorie are un copil,in baza hotaririi judecatoresti fetita a ramas la intretinerea ... (vezi toată discuția)