avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Sunt angajata la o firma,nu am stiut ca pt a beneficia pt concediu de studii trebuie depusa cerere inainte cu o luna.Am vb cu managerul si mia zis ca nu imi poate da deoarece ramane fara oameni.Dar am vazut ca la un alt coleg de al meu ia dat.Ce pot sa fac sa imi acorde si mie?Demisia la zi poate sa mi-o acorde?Sunt angajata pe termen nedeterminat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 11 Ianuarie 2011
Demisia poate fi ceruta oricand .
Buna seara !
Stiti cum suna "dar unde dragoste nu e , nimic nu e..." ? pe dvs. nu va prea iubeste cine trebuie bag seama ...si ma refer strict la planul profesional .
Trebuie sa luati in considerare faptul ca si in situatia in care va dati demisia trebuie sa respectati termenul de preaviz (15/30 zile , dupa caz ; la data renunţării totale ori parţiale de către angajator la termenul respectiv ) ....
Bafta !
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
Adrian Marin, Consilier juridic
Contractul individual de muncã poate înceta data expirãrii termenului de preaviz sau la data renuntãrii totale ori partiale de cãtre angajator la termenul respectiv.
Nu exista demisie la zi .. puteti solicita incetarea c.i.m. fie prin demisie (care poate fi cu sau fara preaviz), fie cu acordul partilor la o anumita data (in acest caz nu se acorda preaviz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Adriana Tudorica Adriana Tudorica Am fost instiintata ca firma isi inceteaza activitatea si mi s_ a inmanat o cerere de demisie in care era specificat, cu acordul ambelor parti , ca demisionam ... (vezi toată discuția)
Demisie aura19731991 aura19731991 buna ziua.sint angajata de 3 luni la o firma .dar doresc sa plec in alta parte.cum procedez?trebuie sa bag preaviz sau sa imi scriu demisia? (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat pe perioada nedeterminata la o societate ... danut30 danut30 Buna ziua. Sunt angajat pe perioada nedeterminata la o societate de 3 ani. Doresc sa-mi depun demisia cu acordul partilor. Mentionez ca am foarte multe ore ... (vezi toată discuția)