avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vz-cumparare neridicat de la notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vz-cumparare neridicat de la notariat

Buna seara,

Mama mea a vandut in 2002 9 ha de pamant. Tranzactia s-a efectuat la un notariat in Galati, noi fiind din alt oras. Mama s-a grabit atunci si nu a mai stat sa ia si ea un contract de vz-cump. Nu mai stim nici notariatul, nici cine a cumparat pamantul. Cum putem intra in posesia unui contract in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ghgg , utilizator 13:32, 11 Ianuarie 2011
pai eu cred ca putina aducere aminte trebuie sa mai fie pe undeva ...macar stiti unde a avut loc incheierea contractului la un notar ...si ciudat nu prea sa intamplat ca cineva sa plece fara contract sa nu mai stie cine a cumparat terenul si cine e notarul ...e umpic cam ciudat sincer nu vreau sa va suparati...............dar de fapt cu ce va mai ajuta contractul nu inteleg
da, cam ciudat, insa daca ati avut in proprietate acest teren atunci aveti o copie a unei carti funciare inainte de vanzare, situatie in care puteti solicita de la biroul de carte funciara de unde apartine acel teren un extras de carte funciara pentru informare! in extras figureaza noii proprietari, notarul, data si nr. contractului in baza caruia au devenit proprietari.
Cred ca ar fi indicat, sa faceti un drum, pana la Biroul de Carte Funciara din Galati.
Sa aveti la dvs. si buletinul, pentru a va identifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se actualizeaza cartea funciara in urma unei tranzactii? camelllia camelllia Buna ziua, mama voia sa cumpere o casa parasita in jur de 30mp ca sa plece de la bloc. Proprietar e un cetatean strain plecat din tara. Erau in discutii si ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren lenuivan lenuivan Buna ziua, vreau sa cumpar un teren, pe acest teren a fost o casa, proprietarul a daramat-o, dar nu si-a schimbat contractul, contractul este de vanz-cump, dar ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren ingridvanta ingridvanta Buna ziua, Am si eu o intrebare. As dori sa cumpar un teren (suntem 3 familii) si as dori sa stiu exact ce acte ale terenului sa imi arate si sa le aiba ... (vezi toată discuția)